Support / udd.

For vore partnere og distributører ved vi, at deres succes afhænger af vores uddannelse og support.

Uddannelse af operatører kan gøres lokalt af vores repræsentanter

Maskinerne er nemme at betjene. Ved hjælp af vores vedlagte manual samt videopræsentation der viser trin for trin hvordan du starter op, og betjener maskinen, er du hurtig parat til at bruge maskinen.

Hvis du skal erstatte reservedele, og vil gøre dette på egen hånd, tilbyder vi vores reservedels pakke, som inkluderer en video af hvordan dette gøres. Skulle du få brug for hjælp, eller står du overfor tekniske problemer, er der mulighed for at få direkte kontakt med vores tekniske medarbejdere, som så vil guide dig.

Reservedele kan bestilles og afsendes samme dag.

For vore partnere og distributører ved vi, at deres succes afhænger af vores uddannelse og support. Til vores distributører, eller de fremtidige distributører, tilbyder vi en omfattende træning- samt uddannelsespakke som bla. inkluderer salg & marketing samt teknisk træning.

Som en del af vores service er vi også behjælpelige med at finde lokale leverandør af flydende CO2.

Tørisblæsning maskine som er nem at betjene.

Fremtidens rengøringsteknologi

Rengøring med tøris har været brugt I mange år. Mest kendt er brugen af tøris I pellet form eller blokke som anvender en skrabe teknologi.

Begge teknologier er ensbetydende med høje driftsomkostninger og investering. Disse faktorer, har indtil nu, været det som har forhindret tørisblæsning i at blive anvendt som en generel rengørings proces i industrien.

PolarTech´s teknologi er løsningen på ovenstående problemer.